De meeste mensen verzekeren hun fiets niet en gelijk hebben ze.Fiets Verzekeringen Want die verzekert u twee, drie of vier jaar lang van blijvend fietsplezier. Op basis van uw gegevens wordt er een berekening gemaakt. Wij doen dit in samenwerking met Enra verzekeringen. Op uw eerste declaratie wordt een bedrag ingehouden op de uitkering totdat het eigen risico bereikt is. Deze fietsverzekering van London is ook mogelijk te sluiten voor 2e hands fietsen , de fietsverzekering telt echter niet mee in de mantelpolis van London , en is dus niet per maandbetaling mogelijk. Mocht u het niet online willen dan kunnen we het ook voor u verzorgen in onze winkel in Oploo.

Bromfietsverzekering Breng dan de gegevens van de bromfiets mee, een banknummer en legetimatie. Vul dan hier uw gegevens in en de premie wordt automatisch berekend. Eventueel kunnen we u ookde fietsverzekering aanbiedenvan de europeesche zie hiervoor ook www. Het sluiten van de verzekering gaat eenvoudig en snel. De meeste mensen verzekeren hun fiets niet en gelijk hebben ze. Na een vergoeding wegens diefstal of totaal verlies vervalt de verzekering automatisch. Heeft u de fiets ook tegen beschadiging verzekerd dan zal uw fiets, na cascoschade, weer vakkundig herstellen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu