De meeste kredietreclames voldoen niet aan de regels.



Bureau Krediet Registratie De meeste kredietreclames voldoen niet aan de regels. Vul op het postkantoor het speciale kaartje in en plak er een postzegel op. Als u bijvoorbeeld een flexibel krediet, een creditcard of een kredietlimiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement hebt, bent u ook bekend bij het BKR. Catwalk is een spetterende band voor receptie, diner dansant. Geregistreerd worden kredieten met een minimale looptijd van 3 maanden, die zijn verleend aan een natuurlijke persoon inclusief bijvoorbeeld ondernemers met een eenmanszaak, en die tussen een bepaalde ondergrens en bovengrens liggen.

Toch wordt er niet alleen maar negativiteit registreerd. Hoe is het betalingsverkeer geregeld? Wat kunt u doen als u geld over heeft? Welke vormen van sparen en beleggen zijn er? Lees ook de waarschuwingen en tips. Startersleningen op de huizenmarkt werken averechts. Hier leest u over allerlei manieren om met uw geld om te gaan. Tevens geven wij u een uitleg over de diverse vormen van leningen. Bekijk alle artikelen waarvan de naam begint met BKR. Uiteraard staan wij persoonlijk tot uw beschikking voor een verstandig leenadvies.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu