De juiste incassokosten zijn . 44, zie de staffel en niet . 67,-.Incasso Brief Kom goed zakelijk dwz hard over en zeg ook dat je genoodzaakt bent om een incasso bureau in te schakelen. Hoe is het betalingsverkeer geregeld? Wat kunt u doen als u geld over heeft? Welke vormen van sparen en beleggen zijn er? Lees ook de waarschuwingen en tips. Dat is bij een incasso bureau gekomen, 3 maanden totaal 6300 Euro waar ook weer kosten op kwamen. Vraag altijd om een specificatie van de schuld en apart van de kosten.

Wanneer u een bedrag betaalt aan het incassobureau dan gaat u er van uit dat dat bedrag afgaat van de hoofdsom. Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen. Geld dat u betaalt aan een incassobureau gaat altijd eerst van de kosten af en dan pas van de schuld. Dat kan een stuk eenvoudiger en sneller en ook doorzichtiger voor de schuldenaar, wanneer het niet via al dit soort kanalen loopt. Gezien dit bedrag vind ik de incassokosten niet buitensporig hoog.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu