De innovatieveiling in Rotterdam bracht weinig nieuwe ict-innovaties.Deurwaarders Rotterdam Ib-groep Hij kondigde dinsdagochtend een grootschalige reorganisatie aan die zo'n 10 procent van het personeel de baan kost. De branchevereniging maakt zich echter zorgen over het lage tempo waarin plannen uitgewerkt worden. Handig als je een scriptie wilt schrijven of een werkstuk of juist iets leuks wil lezen. De grote erp-leveranciers werken aan specifieke software voor marketeers. Het wil zijn 'application management consultancy'-tak aan Getronics verkopen.

Nederlandse bedrijven tonen zich bij veranderingen onvoldoende slagvaardig. Het softwarebedrijf overweegt een bodemprocedure of brengt de zaak aan bij het Europese hof. Bij het Amsterdamse Intermodulair zijn 26 medewerkers ontslagen. Hoewel Pinkroccade het bod afwees, staat de deur nog altijd wagenwijd open, zegt Ordina-bestuurder Ronald Kasteel. Het werkte verhelderend, aldus de bondsbestuurders. Onlangs nog werd er een kritiek lek ontdekt in Internet Explorer. Unisys neemt de verwerking van de papieren betaalopdrachten van Interpay over. De verlieslijdende Unix-leverancier claimde enkele licentienemers voor zijn intellectueel eigendom, waaronder Computer Associates.

Het draadloze WOW-netwerk Wireless Olympic Works zou echter morgen al van start kunnen gaan. De Unix-leverancier kondigde vorige week verschillende nieuwe servers aan met diverse processoren. Centric kan vanaf dit najaar op Linux gebaseerde installaties leveren. De Europese afzet van pc's groeit met 15,5 procent harder dan de wereldwijde verkoop gemiddeld 13,3 procent. Het Hof van Beroep in het Verenigd Koninkrijk stak er gisteren een stokje voor. Nederland-ICT is redelijk positief over de hoofdlijnen en ambities in de miljoenennota. De potentie van direct berichtenverkeer instant messaging voor het bedrijfsleven lijkt minder groot, of lastiger te bereiken, dan eerst gedacht. Hackers melden in de dagen na het verschijnen van de lapmiddelen nieuwe veiligheidslekken.

Richtlijn strafrechtelijke maatregelegen om handhaving van intellectuele eigendomsrechten te waarborgen. De verkoop van CIS, de it-afdeling van het ABP, is stopgezet. Daarbij vallen zo'n dertig ontslagen en worden de contracten van elf tijdelijke medewerkers ontbonden. Het tweede ontwerp voor een Europese octrooiwet verontrust opnieuw Europa's software-mkb'ers. BeloningstoetsVul de toets en kijk ofu genoeg verdient. De beschuldiging is gericht tegen Micron Technology, Hynix Semiconductor, Infineon Technologies en voormalig Infineon-moeder Siemens.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu