De grote bulk van kleinere incassobureaus is geen lid van de NVI.Incasso Brief Nieuwe categorie Er is wederom een categorie bijgekomen. Als er daadwerkelijk proceskosten zijn gemaakt is de deurwaarder mij dan verplicht een kopie van de uitspraak het vonnis te overhandigen? Die heb ik zelf dus namelijk niet ontvangen van wie dan ook. Die Theo Karafantis van Concept is een enorme oplichter. Maar ja, soms heb je moeilijkere tijden met drukte enz. Meestal gaat een bedrijf voor kleinere bedragen niet naar de rechter. Haal bij het Juridisch Loket advies hoe een kantonproces loopt.

Uit Luuk zijn posting, merk ik niet op dat het al bij de rechter gelegen heeft, anders zou het een rolnummer moeten hebben en geen dossiernummer. Volgens mij komt een dagvaarding altijd aangetekend. Ik ben benieuwd of er iemand is die hier wat uit kan halen, heb zelf een beetje het gevoel dat het zaakje een beetje stinkt. Leuke ontdekkingen Ik deed vandaag twee leuke ontdekkingen. Ik hoop dat het jou nooit overkomt, maar het zou je gevoel voor de medemens ook misschien eens een keer doen veranderen. Ze zijn verplicht je een specificatie te sturen van wat ze je willen laten betalen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu