De feitenHet aantal jongeren met schulden groeit hard.Zelf Je Schulden En wat als je er echt niet meer uitkomt? Dan kun je hulp vragen bij de gemeente. Vraag een vriend of vriendin mee te denken met het maken van dit plan. De feitenHet aantal jongeren met schulden groeit hard. Bevat algemene informatie over de werking van deze instantie en het antwoord op de meest gestelde vragen. Organisatie die hulp biedt aan mensen met problematische schulden en onbetaalbare leningen. Van de jongeren die nog bij hun ouders wonen heeft één op de drie een schuld van gemiddeld 750 euro. Maak zo een plan hoe je ervoor kan zorgen dat je veel minder uitgeeft dan je krijgt.

Vereniging van instellingen die actief zijn op het gebied van financiële hulpverlening in de vorm van kredieten, schuldregeling en budgetbeheer. Jongerenloket van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met informatie en tips over het oplossen van schuldproblemen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu