De curatoren verwachten dan een deel uit te kunnen betalen.De curatoren maakten al eerder duidelijk dat ze kijken naar een aantal transacties van 9 december. EurabiŽ is in wording, maar de Europeanen willen het niet zien, schrijft Mark Steyn. De curatoren verwachten dan een deel uit te kunnen betalen. Indien u zich aanmeldt voor de opleiding wordt u op deze wachtlijst geplaatst. De afwikkeling van het faillissement is volgens de curatoren complex, omdat het veertig jaar geleden voor het laatst een effectenbank failliet is gegaan. Surseance van betalingVoor surseances van betaling zal gelden dat hiervoor alleen advocaten in aanmerking komen die categorie 1 of 2 faillissementen kunnen afhandelen.

Voor curatoren die voor faillissementen in categorie 2 benoemd kunnen worden zal, naast de voor allen geldende eisen, in ieder geval relevant zijn welke faillissementen zij tot dan toe behandeld hebben. Schuldeisers van zakenbank Van der Hoop moeten nog tot april wachten, tot zij hun geld terugkrijgen. Houders van aandelen en obligaties bij Van der Hoop, krijgen hun bezittingen terug, zo beloven de curatoren. Klanten hebben toen mogelijk hun spaargeld nog snel omgezet in effecten, om de schade zoveel mogelijk te beperken. De benoeming in categorie 1, 2 of 3 is aan het oordeel van de rechtbank. Wat u te wachten staat bij een surseance of faillissement. Groot gelijk, en het begint al met onze kinderen, . De opleiding duurt 7 dagen verspreid over 4 ŗ 5 maanden en start 2 maal per jaar in februari en september. Dat eng denken van sommige Vlamingen daar gaat Vla .

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu