De auto staat bij Webveilingen en is op afspraak te bezichtigen.Veiling Uit Faillissement In opdracht van een van onze relaties wordt er in deze veiling een schitterend gerestaureerde klassieke Tatra 2-603 geveild. Verkoop van een grote partij Wilkhahn bureaustoelen in zeer goede staat. Maar een klein aantal ondernemers verdient goed geld aan het recordaantal faillissementen.

Dit bootje is te bezichtigen op afspraak met Webveilingen. Een 17de eeuwse gegraveerde plattegrond van Antwerpen. Nijhuis, van Puur Advocaten te Breda, wordt inzake een faillissement een personenauto geveild. In opdracht van de curator, worden een tweetal caravans geveild. Wanneer de voorwaarden voor faillietverklaring of voor een dreigende insolventie vervuld zijn, kan de debiteur een aanvraag indienen om in plaats van het faillissement de akkoordprocedure in te leiden §1, AO.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu