De aflossingsvrije hypotheek is momenteel een populaire hypotheekvorm.Hypotheek Hoeveel Kan Ik Lenen Deze waarde vindt u in de meest recente WOZ-beschikking of op het aanslagbiljet. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Uw bruto pensioeninkomen per maand exclusief vakantiegeld. Het bruto maandbedrag te betalen aan ex-partners. Dit is exclusief vakantiegeld, 13e maand, provisie en bonussen. Let op!De totale maandelijkse teruggaaf van u en uw partner in verband met de eigen woning. Bij het kopen van een woning komen kosten kijken zoals de kosten van een makelaar en de kosten van de hypotheekakte. Wij geven u dan een globale indicatie van het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van een huis.

Indien van toepassing, de premie die u betaalt voor de aan uw hypotheek gekoppelde levensverzekering. Zelfs zonder dat het uw portefeuille hoeft aan te tasten. Bereken hier wat u maximaal kunt lenen en wat u dan aan maandlasten kwijt zult zijn. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Heffingskorting kan niet als neveninkomen worden opgegeven.

Niet alleen de hoogte van uw maximale hypotheek, maar ook de maandlasten hangen dus af van diverse factoren. Deze heffingskorting is uitsluitend van toepassing als u verder geen enkel inkomen geniet. Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies. De gemiddelde winst van uw onderneming over de afgelopen 3 jaar. De maandlast van uw hypotheek inclusief premie levensverzekering. Als de alimentatie per jaar wordt betaald, deel dan het bedrag door 12. Uw bruto uitkering per maand exclusief vakantiegeld.

Vakantiegeld telt niet mee voor de beoordeling van uw lening. De alimentatie die u per maand moet betalen voor uw kinderen. De aflossingsvrije hypotheek is momenteel een populaire hypotheekvorm.

Deze tellen niet mee voor de beoordeling van uw lening. Vul uw inkomen en dat van uw partner in, en kies daarna het rentepercentage en het aantal jaren dat de rente vast staat. Als u de alimentatie per jaar betaalt, deel dan het bedrag door 12. Met deze module kunt u uw maximale leencapaciteit berekenen op basis van uw bruto gezinsinkomen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu