De Sociaal Raadslieden kunnen brieven of bezwaarschriften voor u opstellen.Sociaal Raadslieden Grote uitgaven die u moet doen maar waar u geen geld voor heeft. Adressen en telefoonnummers vindt u in het telefoonboek. Na afloop van de procedure ontvangt uw advocaat een vergoeding van de overheid. Ook in strafzaken hoeft u in principe geen advocaat te nemen. De adressen van de Raden vindt u achterin deze folder. Zij geven informatie en advies en concrete hulp bij vragen en problemen op het gebied van sociale zekerheid, belastingen, huisvesting, juridische kwesties, arbeidsrecht, familierecht, onderwijs en maatschappelijke voorzieningen. Soms ontvangt u van de Raad een voorwaardelijke toevoeging.

Indien u vragen hebt kunt u deze mailen aan advocaten. Gemeentes gaan zelf bepalen welke diensten zij inkopen en bij wie ze dat doen. Sociale voorzieningen zoals uitkeringen, huursubsidie, kinderbijslag of pensioen. Dit script zorgt voor een juiste weergave van het kruimel pad. Bij de rechtbank, het gerechtshof en de Hoge Raad hebt u altijd een advocaat nodig. Kortom, met alle vragen op het gebied van sociale regelingen en instanties. In hun werkwijze sluiten ze aan bij de mogelijkheden van de cliŽnt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu