Dat geldt voor elke burger van ons land, allochtoon of autochtoon.



Persoonlijk vindt ik verkeerdsagressie in deze een mooi te omzeilen woord voor moord. Lol, wellicht wordt de federale politie ingeschakeld om superboetes uit te delen aan die brave onwetende Vlamingen en buitenlandse chauffeurs . Men kan nu eenmaal niet alle allochtonen op het vliegtuig zetten, hoe graag velen dat ook willen. Hier ligt een reuzekans om deze zaak europees aan te pakken, dan doen ze daar eindelijk eens iets goeds. Verafstoot,tel jij de verliesbanen,als het is voor af te trekken vraag freja. Of het je bekend is of niet, maar afrekeningen bestaan echt wel degelijk, zelf meer en meer. Ze willen zich niet schikken naar onze wetten ? Geen nood.

Wij Nederlanders geloven in een vrij Europa zonder burocrtatie en vignetten, en daarom hebben wij de Europese grondwet ook afgewezen. Ik stel alleen vast dat de kranten er nog niet aan uit zijn, maar het forum weet precies al wel de ware toedracht. En dan zwijgen we nog over de mensens-en wapensmokkel. Dat deze groepering er verwerpelijke ideeen op nahield is zeker een feit, maar ook hier weer is dat niet strafbaar omdat op dit moment de vereniging niet verboden is. Dat lukt misschien met velen maar niet met de mensen op dit forum.

Vlamingen, mediasterren of sporters maar dan met een kleurtje opgevoerd, terwijl de realiteit eerder Marokko aan de Noordzee benaderd. Ik heb een goed planneke; Belgie in 2en delen; Wallonie voor Frankrijk en Vlamonie voor Nederland!!! Is die oorlog ook in 1 klap voorbij. Ik kwam al weinig in BelgiŽ, en kom er nu helemaal niet meer.

Denken jullie nu echt dat al die haat de wereld gaat verbeteren. Het incident gebeurde vrijdagavond omstreeks half zeven, in volle avondspits, op de Franklin Rooseveltplaats in de havenstad. Het zijn en blijven uitbundige wilden die geen respect hebben voor het leven. De man, die vrijdagavond de 26-jarige Antwerpenaar Mohammed onder de tram duwde, is mogelijk een Nederlander.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu