Dank je wel Merel, ik ben niet meer de enige die boos is op de belastingdienst.Dank je wel Merel, ik ben niet meer de enige die boos is op de belastingdienst. Ze kunnen het misschien wel leuker maken, maar daar trappen wij niet in. He! Het was niet mijn schuld! Die bank in Groningen had mij jouw sofinummer gegeven, toen ik er naar vroeg. Na afloop van de termijn van de erfpacht vervalt de grond weer aan de gemeente. Hoppa, we komen weer terug bij de Belastingdienst, die van jou gaat meeprofiteren.

Zonder de belastingdienst had ik niet zo'n vermaeckelijk stukje te lezen. Maar of al die boetes werkelijk effect hebben, is twijfelachtig. Ik gebruik altijd het Oud-testamentische woord tollenaars voor de Belastingdienst. Er is een mogelijkheid dat jouw pand plotseling niet op de veiling staat.

Of dat een andere schuldeiser het faillissement van uw klant aanvraagt. Als deze in Nederland woont, wordt dat niet vermeld. Ik neem het woord therapeutisch loggen ook verdacht vaak in de mond. Ook de algemene bepalingen uit het contract kunnen interessant zijn. En nu het ei van Columbus bij het wegwerpen van peuken ed. Op deze kopie staat vier maal hypotheek, dat komt ook het meeste voor. Het kan ook gebeuren dat u van een debiteur die in financiŽle problemen zit een schikkingsvoorstel krijgt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu