Dan kan het hele archief op een aantal cm bij het het KDC.Aanvragen Faillissementen Op Woensdag Bart Drechsel stapte begin deze week op wegens een conflict met De Vlieger. Er ligt al een aanvraag bij het kdc, het ziet er positief uit. Gedurende de avond zijn er verschillende optredens gepland. Van harte! Ik wens jullie het beste bij het succesvol maken van MoMac. Begin een bedrijf steek je in de schulden, laat je schuldeisers voor de strop opdraaien en begin morgen weer opnieuw, het kan allemaal in Nederland. Schuldeisers hebben het faillissement aangevraagd van Air Exel Netherlands BV, onderdeel van de Exel Aviation Group, waarvan zakenman Erik de Vlieger grootaandeelhouder is. De luchtvaartdroom van Erik de Vlieger stort in, het wachten is op de aangekondigde surseanceaanvraag voor Exel Aviation Group. Vrijwilligers? Daar hebben ze er bij Dio een hoop van die na vanavond niets meer te doen hebben.

Archivering draagt er aan bij dat men in de toekomst niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Ook het moederbedrijf EAG, ExelAviatonGroup, zit in grote problemen. Volgens mij is gisteren opgemerkt dat het veel geld kost om het archief onder te brengen bij het KDC, en dat geld is er niet.

Het lijkt me alleen behoorlijk zuur als dat artikel dat gisteren naar de drukker is gegaan, voor geen meter meer klopt. Diana Simons is als advocaat verbonden aan een advocatenkantoor in Amsterdam. Ik kan me namelijk voorstellen dat jullie ook met de gedachte gespeeld hebben om met het faillissement van Dio te openen. Weet echter totaal niet of die gasten ook geld kosten. Want ik ben van mening dat studenten en anderen recht hebben op zoiets als Diogenes, geld of geen geld. Normaal hangt het in Wales, maar het Rijksmuseum in Amsterdam heeft het nu tijdelijk in bruikleen. Ik heb het telefoonnummer van iemand die daar schijnbaar het een en ander te zeggen heeft ook ex-Dio medewerker en -historicus, dus dat is ook nog een optie. Eigenlijk wilde ik eens een log schrijven over Diogenes aangezien ik gisteravond aanwezig was bij de officiele opheffing van Diogenes als rechtspersoon. Geen uitbetaling ziekengeld, aangezien ziekengeld lager minder dan WAO-uitkering.

Dan kan het hele archief op een aantal cm bij het het KDC. Als er meer mensen zijn die foto's hebben gemaakt dan ontvang ik ze graag. Ik hoopte dat studerend Nijmegen wat verder keek dan die indeling in hokjes, maar noem me gerust naief. Niet alleen de betaling gaat digitaal, maar ook de ontvangst van de nota's. Na een betalingsregeling konden de vliegtuigen weer stijgen en landen in Eindhoven. De Amsterdamse zakenman moet de luchtvaartgroep nu zelf maar weer leiden. Air Exel schermt dinsdagavond echter met een akkoord en nieuwe financiers. Twee maanden geleden kon Air Exel een faillissement nog voorkomen. En ik zat er bij toen monchito de log aan het schrijven was, vandaar.

SchuldenEen week geleden nog moesten vluchten van Air Exel worden geschrapt omdat vliegveld Eindhoven weigerde toestellen van Air Exel toe te laten. Zij is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam. De vraag is overigens wat er nu met het archief van Dio gaat gebeuren. Het gaat om een portret van Catrina Hooghsaet dat in particulier bezit is van een Britse adellijke familie. In mijn ogen is heeft vox weinig te maken met groot nieuws en volgens mij hadden we deze link al in de log gezet. Ondanks alles is het idee gewoon goed geweest, en van fouten kun je leren. Maar de voorwaarden waaronder u achterstallig loon ontvangt, luisteren nauw.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu