Daarom is het zonde om teveel rente over uw lening te betalen.Een Persoonlijke Lening is een vorm van achteraf sparen, u legt namelijk elke maand een vast bedrag opzij, alleen kunt u nu meteen genieten van uw investering. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting NIBUD heeft berekend dat een modaal gezin 1,3 procent aan koopkracht verliest. Omdat het risico hiervoor groter is, aangezien een onderpand ontbreekt, zal de rente over een persoonlijke lening hoger zijn dan de hypotheekrente.

Daarom is het zonde om teveel rente over uw lening te betalen. Extra aflossen kan onbeperkt en zonder extra kosten. Een WOZ-krediet is een Doorlopend Krediet, waarbij de kredietnemer doorlopend mag opnemen tot de overeengekomen kredietlimiet. Let op! Ga niet alleen af op lage rentes die beloofd worden in allerlei reclamespotjes op radio en tv. Een lening aan een persoon om andere zaken dan een woning aan te schaffen. Goed voor de waarde van het huis en voor uw eigen woonplezier. De maandelijkse inkomsten, werkkring en eerdere of andere leningen spelen een minstens zo belangrijke rol bij de acceptatie. Behalve de WOZ-waarde, zullen meestal ook andere aspecten van de aanvrager worden meegewogen.

Natuurlijk is het ook mogelijk een lager bedrag te lenen, maar het minimum bedrag bedraagt 25. Daarna bepaalt u zelf wanneer, hoeveel en waarvoor u uw financiele ruimte gebruikt. Wat zou het toch leuk zijn om een geldboompje in de tuin te hebben. Het Rentekrediet is een product dat erg veel op een Doorlopend Krediet lijkt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu