Daanveilingen werkt in opdracht van curatoren, banken en bedrijven.Daanveilingen werkt in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. In bepaalde situaties is een faillissement onafwendbaar. De derde kamer bij het Antwerpse hof van beroep heeft een arrest geveld over de openbare verkoop van de Bosuil in Deurne.

Het gevolg is dat de door het hof aangestelde notaris de openbare verkoop kan voorbereiden. Als curator treedt de advocaat op als een vertrouwenspersoon van het gerecht. Daarnaast veilt Daanveilingen boedels van bedrijven die wegens reorganisaties de zaken opnieuw moeten inrichten of een overschot aan stoelen hebben. Ondernemingen raken om zeer uiteenlopende redenen in de problemen. De artikelen zijn af te halen na betaling via internetbankieren. De tekst van dit arrest zal openbaar gemaakt worden. Bij Antwerp wilde men niet officieel reageren, maar het is duidelijk dat ze zich daar nog altijd niet ongerust maken.

Lombardijen verpacht de tienden van Lombardijen over 1755. Ook van een failliete onderneming is een goede waardering te maken. Lombardijen verpacht de tienden van Lombardijen over 1764. Borgen Willem den Hartigh, heer van Charlois en Dirk de Man. Rotterdam verkoopt 12 morgen weiland in verschillende percelen.

Kerkeblok wordt gepacht door Clement Willemse Verschoor. Middels brieven, faxmailings en belacties worden deze partijen benaderd. Het tweede, derde en vierde blok van Katendrecht blijven onverpacht. Op 1285 gulden de morgen gemijnd door Jacob van Heyningen. Krachtig en snel ingrijpen kan een faillissement voorkomen. Start-end stelt inventarislijsten op en verzorgt taxaties op regelniveau. Lombardijen, pacht zelf de tienden van Lombardijen over 1759. Doorstarts zijn in één tot drie weken te realiseren.

Meester Jacob van Almondeblok wordt gepacht door Korstiaan Pasman. Hij is het immers die het faillissement in het belang van alle schuldeisers beheert en afwikkelt. Vier morgen 100 roeden zijn bezaaid met spelt, gerst en vlas.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu