Conversieperiode converteerbare lening Fugro beŽindigd .Converteerbare Lening Nedstat heeft zijn eigen vermogen met 1,9 miljoen euro uitgebreid door een aandelenuitgifte en herstructurering van leningen. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Twee jaar na de oprichting verkeert de directie op voet van oorlog met oud-werknemers. Abonneer u op de Beleggers Belangen Nieuwsbrief en ontvang deze nieuwsberichten zodra ze gepubliceerd worden. ElsevierFiscaal heeft eerder bericht over nieuwe ontwikkelingen in het MKB. Een e-business adviesbureau met hoogdravende ideeŽn en een no-nonsens ICT-bedrijf vormden de wankele fundamenten van Escador.

Bij bestaande aandeelhouders en leden van de directie en raad van commissarissen zijn nieuwe aandelen geplaatst ten bedrage van Ä 1 miljoen. Het bedrijf verwacht nog het lopende halfjaar cashflow positief te worden.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu