Collectief verzekeren, een collectieve bedrijfs verzekering.Bedrijfs Verzekeringen Als een werknemer langer dan een jaar ziek is, komt hij terecht in de WAO. Op voortzetting van deze lijn zetten wij veel energie. Alleen in het geval van schade nemen schade-experts het traject over. Frans AssurantiŽn houdt uw financiŽle zaken goed op de rails. Bovendien wordt uw huis een aantrekkelijker doelwit voor inbrekers. Kroller Boom behoort tot de 30 grootste verzekerings adviesbureau's van Nederland. Er is een grote mate van dynamiek binnen alle onderdelen van de onderneming. In een rap tempo wordt de sociale zekerheid geprivatiseerd.

Dat betekent een forse terugval in inkomen, tenzij u een verzekering afsluit. Bij Groot Bedrijf zijn beide typen vertegenwoordigd. Geld in huis bewaren kan wel, maar het is niet aan te raden. Het waarderen van onroerend mogen wij als een van onze specialismen niet onvermeld laten. De hypotheekrente is namelijk fiscaal aftrekbaar, de huur niet. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Wij brengen uw wensen in kaart en geven u een deskundig advies. Ondernemers bouwen geen pensioen op tijdens hun werkzame leven. Kortom, een totaalpakket met maatproducten voor uw bedrijf.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu