Breng de notaris tijdig op de hoogte van Uw bedoeling.Notaris Via deze module kunt u heel simpel de notaristarieven van alle notaris kantoren in uw regio vergelijken. Doch dat is de werking van het stelsel van algehele gemeenschap. Dit was het eerste artikel van Notaris Niels, toen er nog geen column was. Uit dit voorbeeld blijkt dat door het verblijvingsbeding 540. In deze eerste column behandelt Niels van de Griend, notaris te Weesp, de vragen die binnenkwamen naar aanleiding van een eerder artikel over voogdij. Een stiefouder heeft niets te zeggen maar moet wel betalen. Een onpartijdige en deskundige notaris die u adviseert en bijstaat, is dan geen overbodige luxe. Hoe krijgt een kind zijn achternaam? En wat zijn de mogelijkheden om die naam te wijzigen? Notaris Niels van de Griend legt uit hoe het zit. Je wilt je kinderen goed verzorgd achterlaten maar je partner ook.

Met behulp van deze column van notaris Niels van de Griend kunt u zich alvast voorbereiden. Hoe voorkom je dat je ex je hele vermogen erft? Met een zogenaamde tweetrapsmaking. Adressen van elke notaris in Nederland kunt u hier vinden. Het huwelijk tussen bloedverwanten in de rechte lijn is nooit toegelaten. Breng de notaris tijdig op de hoogte van Uw bedoeling. Enkel de algemene en voor de hand liggende zaken werden vermeld. Tijdens de afspraak wordt het document nog eens zorgvuldig door de notaris met u doorgenomen en zonodig aangepast. De grote procedure is vrij omslachtig en betrekkelijk duur.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu