Bij een hypothecaire lening dient de onroerende zaak als onderpand.Onderhandse Lening Ouders Bij een hypothecaire lening dient de onroerende zaak als onderpand. Van een schenking onder schuldig erkenning dient een notariŽle akte te worden opgemaakt. De opbrengsten van de participatie komen toe aan de kinderen en de ouders krijgen een vordering op hun kinderen. Verzekering die tot uitkering komt bij overlijden, waardoor de hypotheekschuld geheel of gedeeltelijk kan worden afgelost en de nabestaanden in het huis kunnen blijven wonen. Dit testament geldt alleen bij vererving tussen ouders en kleinkinderen. De eigenaar van het onderpand, bijvoorbeeld een huiseigenaar, is de hypotheekgever.

Een slimme constructie kan er voor zorgen dat zowel jij als je groot ouders daar baat bij hebben. De schenker dient persoonlijk aanwezig te zijn bij het passeren van de akte. Kinderen betalen de lening al dan niet terug met de opbrengsten uit het fonds.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu