Bij deze zeer uitgebreide verificatie wordt met de gegevens en het materiaal in het depot het product opnieuw gebouwd en getest.Verificatie Bij deze zeer uitgebreide verificatie wordt middels de gegevens en het materiaal in het depot het product opnieuw gebouwd en getest. Onze nieuwsberichten kunnen worden verkregen door deze rss info te gebruiken. VerificatieFair Wear Foundation verifieert dat deelnemende bedrijven de Gedragscode voor de Kledingindustrie correct uitvoeren.

Bij deze zeer uitgebreide verificatie wordt met de gegevens en het materiaal in het depot het product opnieuw gebouwd en getest. Patrick, ik heb het gelezen en bedankt voor de tip. Deze basis verificatie wordt uitgevoerd op ieder depot dat wordt aangeleverd bij Escrow Europe. Materialen worden gecontroleerd op aanwezigheid van de relevante gegevens.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu