Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld u maximaal kunt lenen.Vergelijk de kosten van uw huidige doorlopend krediet met een goedkoper doorlopend krediet. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Uiteraard betaalt u alleen rente over de bedragen die u opneemt. We hebben een overzicht opgesteld met de goedkoopste aanbieders van krediet.

Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Zo kunnen wij rechtstreeks het bestand van het Bureau Krediet Registratie in Tiel raadplegen. Uw lening wordt volledig afgelost binnen de door u gekozen termijn. Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld u maximaal kunt lenen. Het grote voordeel voor u is dat wij, uit het grote aanbod van leningen bij diverse banken, voor u de meest gunstige lening of financiering kunnen selecteren.

Het Doorlopend Krediet is een flexibele lening waarbij u van tevoren een maximaal leenbedrag afspreekt, de kredietlimiet. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden. Het is verplicht tenminste één telefoonnummer in te vullen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Independer vergelijkt de rentes van nagenoeg alle aanbieders van leningen in Nederland. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden. Ook houdt dit in dat wij snel en efficiënt kunnen werken. Een rentestijging of –daling heeft wel invloed op de looptijd van uw lening.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu