Bekijk ons completeaanbod met groepskortingen hier.Lenen Ib Groep Als je daar geen zin in hebt, of je tijd liever in je studie steekt, kun je dat geld lenen. Een dagje uit met school naar één van de acht verrassende dagattracties. Bekijk ons completeaanbod met groepskortingen hier. Deze folder is voor de student of scholier die een aanvullende beurs wil en van wie de ouders in het buitenland wonen. Lees hier hoe drie studenten vertellen over hun financiën. In de folder staat wat je mogelijkheden voor studiefinanciering zijn in het hoger onderwijs. In deze folder leest u meer over studiefinanciering en de berekening van deze ouderbijdrage. Lopende leningen blijven namelijk vallen onder de oude tarieven. Dorien Vrieling Ariena Noordman Ariena Noordman 24 is zesdejaars student Engels.

In de folder staat wat je mogelijkheden voor studiefinanciering zijn in het middelbaar beroepsonderwijs. Dat geeft je meer financiële ruimte om te werken aan je toekomst. De resterende 250 euro kun je zelf bij elkaar scharrelen door een bijbaantje te nemen. Een bijbaantje is mogelijk of een bijdrage van je ouders.

De overheid gaat ervan uit dat u en uw kind ook meebetalen aan de studie. Volgens de LSVb is het niet nodig, omdat de nieuwe regeling alleen voor nieuwe studenten en dus niet nieuwe leners gaat gelden. Een goedkope financiering? Becam helptLagere rente dan bij uw bank. In deze folder vind je informatie over alles wat met de OV-studentenkaart te maken heeft. Wie in de toekomst niet snel genoeg studeert kijkt dus al snel tegen een torenhoge studieschuld aan. Deze weblog is gemaakt door Berry en draait op WordPress. In deze folder staat informatie over studiefinanciering en uw ouderlijke bijdrage.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu