Bekijk alle artikelen waarvan de naam begint met Ontslag.Ontslag Bekijk alle artikelen waarvan de naam begint met Ontslag. Met die tool kan je op correcte manier je opzeggingstermijn bepalen. Die opzeggingstermijn dient op haar beurt als basis voor de berekening van je ontslagvergoeding.

Ontslag en werkloosheidAls u werknemers moet ontslaan, dient u zich aan bepaalde regels te houden. Dwingen uw resultaten u te gaan snijden in uw personeelsbestand? Doe dat dan zo pijnloos mogelijk. Over ontslag, outplacement, gouden handdrukken, en de gevolgen van fusies en reorganisaties voor werknemers. Met de Opzegwijzer bereken je snel en nauwkeurig hoeveel maanden je opzegtermijn bedraagt en welke vergoeding daarmee overeenkomt. Voor bedienden met een lager loon houden we rekening met de wettelijke regeling, en voor hogere lonen waarvoor geen wettelijke regeling is voorzien, wordt de formule Claeys toegepast. Zo werd te laat begonnen met het oproepen van reservisten, en duurde het te lang voordat IsraŽl verklaarde in staat van oorlog te zijn.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu