Antique heeft een zeer uitgebreide collectie antiek zilver.Kunst- en antiekcentrum in de Amsterdamse Jordaan met zeer verschillende uitstallingen. Informatie over, vraag naar en aanbod van zilver, oud en nieuw. Antiekwinkel gespecialiseerd in antieke klokken en meubelen. Parfumlamp,porselein met lusterglazuur in de vorm van een zeilbootje. Informatie over de collectie antiek uit de 17de 18de en 19de eeuw, tevens informatie over de winkels in Batenburg, Oirschot en Grave. Tevens inrichting en verzorging van en bemiddeling bij koop, verkoop en verhuur van villa's in de regio Fayence, Provence.

Richt zich niet uitsluitend op antiek, maar ook op decoratieve waarden en sfeer. Dit zijn replica's van Nederlandse wandtegels zoals die al vanaf de 16e eeuw gemaakt worden. Antiek Speciaalzaak, met spulletjes uit Europa en AziŽ, in Best. Gespecialiseerd in Europese Art Nouveau, Jugendstil en Art Deco objecten. Voor liefhebbers van antieke radio's die met buizen. Handbeschilderde tegels, modern en klassiek keramiek, www. Zowel meubelen als klein antiek van Nederlandse, Franse, Engelse, Duitse en Aziatische afkomst. Informatie over de collectie antiek, curiosa en open haard-accessoires uit Frankrijk. Veel informatie en heel veel foto's over met name Philips, maar ook andere merken.

Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Veelkleurig keramisch vormstuk op rechthoekig basement. Murano vaasje filigran,met goud en zwarte streep,dun glas.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu