Als pandjeshuis, ook lommerd genoemd verpanden wij of belenen diverse goederen.Als pandjeshuis, ook lommerd genoemd verpanden wij of belenen diverse goederen. Mocht er desondanks toch iets aan het product mankeren dan kan onze reparatie-service uitkomst bieden. Naast geld leningen doe wij inkopen en verkopen marge goederen. Klanten betalen geen rente, maar zijn bewaarkosten verschuldigd bij het ophalen. Het laagste bedrag dat de Stadsbank uitbetaalt, is vijf gulden. Bkr notering en registratie is niet van toepassing. De hoogste beleensom die tot nu toe werd uitgegeven in Amsterdam was een miljoen gulden voor juwelen. Onze juwelencollectie ringen, kettingen, oorbellen, hangers, enz. Wij geven de hoogste goudprijs en hanteren de laagste rente.

Voor de terugkoop kunt u terecht in één van onze inkoopwinkels. Als de klant het goud na drie maanden niet komt ophalen, wordt het nog een aantal maanden bewaard. Als je met Tuinenburg praat, zie je jezelf bij de balie op een groot televisiescherm, een videoband loopt mee voor de veiligheid. Geldproblemen, schuldsanering kunnen opgelost worden ook daar.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu