Alle leningen van het Vlaams Woningfonds zijn hypothecaire leningen.Onderhandse Lening MisterMoney zet de meest voorkomende soorten leningen voor je op een rijtje. Kopen op afbetaling = de koopprijs van een artikel wordt in termijnen terugbetaald. Krediet = wanneer een bank aan een onderneming een geldlening verstrekt. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Obligatielening = lening die opgesplitst is in kleinere gedeelten. Met een letter of credit bent u als importeur er zeker van dat uw betaling pas plaatsvindt bij verzending van de goederen naar uw adres. Over de voorwaarden van de lening wordt tussen de geldgever en geldnemer overlegd.

Geldlening nodig? Vergelijk de aanbieders en kijk welke de goedkoopste lening heeft. Na de laatste betaling bent u tevens juridisch eigenaar. Een lening waarvan de laatste aflossing veel groter is dan de voorgaande.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu