Agenda, informatie over de kunstuitleen en de tentoonstellingen.Kunst Lenen Landelijk opererend platform voor promotie, uitleen en verkoop van hedendaagse kunst. Briels, Corneille, Cremer, Diem, Doring, Schulten, te Wierik e. Kunstuitleen in de openbare bibliotheek van IJsselstein.

Verhuurt veelal vanuit de stedelijke cultuurcentra werken van jonge Vlaamse kunstenaars aan particulieren en bedrijven. Elf Nederlanders reizen 16 weken lang kriskras door het land. Het werk van kunstenaars uit heel Nederland wordt in de collectie vertegenwoordigd. Sfeer, stijl en uitstraling; dat is de kunst van kunst. Zij leent kunst uit aan ruim 2600 particulieren via de Artoteek.

Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven met zeer uitgebreide collectie moderne kunst. Artlease is een galerie die zich gespecialiseerd heeft in het verhuren van kunstwerken aan bedrijven, instellingen en particulieren. De zorgvuldig samengestelde collectie kenmerkt zich door grote verscheidenheid en bestaat uit ruim 3000 werken van circa 400 kunstenaars. Meer dan 4000 kunstwerken van 500 kunstenaars maken deel uit van onze collectie.

Verhuurt kunstzinnige fotografie aan bedrijven en instellingen voor op de werkplek of in de ontmoetingsruimte. Met lijst en links van uitleencentra, een agenda, informatie over kunstenaars, exposities en evenementen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu