Aanvankelijk betaalt u voornamelijk rente en lost u weinig af.Studiefinanciering en collegegeld afschaffen scheelt al een hoop geschuif met geld. Hier leest u over allerlei manieren om met uw geld om te gaan. Voor vermogensvorming op korte termijn is deze hypotheekvorm daarom minder geschikt. Zou me nog kunnen voorstellen dat als er een deurwaarde en een zitting aan voorafgegaan is de kosten vrij hoog zijn maar zo als hier gesteld is echt abnormaal. Biotechnologie is booming, dus tijd voor een nadere kennismaking. De incasso kosten bestaan vaak uit een percentage, maar met een minimaal bedrag om de vaste kosten te dekken. Vaak is de dwangprijs in verhouding groter dan de schuld. Dat heb ik pertinent geweigerd en het resultaat was een dagvaarding die ik netjes naast mij heb neer gelegd.

Zelf mocht ik het bedrijf wat ik alsnog kon verkopen, niet verkopen, omdat er eerst die achterstand betaald moest worden. Iedere procedure kent zijn eigen vormvereisten en mogelijkheden. Een zaak waar ik volledig buiten stond, heb er werk van gemaakt en heb een excuusbrief ontvangen. Dat kon men niet geven, want eerst moest er betaald worden. De aantrekkende economie is de belangrijkste oorzaak voor de afname, aldus een woordvoerster maandag. Hoe is het betalingsverkeer geregeld? Wat kunt u doen als u geld over heeft? Welke vormen van sparen en beleggen zijn er? Lees ook de waarschuwingen en tips.

Vul op het postkantoor het speciale kaartje in en plak er een postzegel op. En ik maar kopieen sturen van mijn giroafschriften en brieven en opbellen. Gezien dit bedrag vind ik de incassokosten niet buitensporig hoog. Met die eikels heb ik 15 jaar geleden te maken gehad. Als een bedrijf een zooitje maakt van de administratie en rekeningen stuurt die niet kloppen. Maar daar kun je ook buiten je schuld mee te maken krijgen hoor. Dit bestand dient u uit te pakken met een zip-programma. Wat? 7 euro 44? Welk een quatsch! Wat een onzinbedrag. Om het even uit te leggen, anders krijg je weer van die vooroordelen waar sommigen op dit forum erg goed in zijn en daar ook een zeer uitgesproken mening op na houden, betrof voor mij een huur achterstand voor mijn winkel.

Irritatie over zoveel onduidelijkheid verdrong meteen weer de kalmte.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu